Welkom bij Royalvis & Traiteur en Royal Med. restaurant/ eetcafe

Royalvis is sinds 2010 aan de Van der Pekstraat in Amsterdam-noord gevestigd en is sindsdien erin geslaagd een trouwe klantenkring uit de omgeving en ver daar buiten aan zich te binden.
Bij Royalvis kunt u van een ongekend assortiment verse vis genieten. Ook gebakken, gegrilde en gemarineerde vis is volop aanwezig. Alles wordt a la minute voor u gebakken of gegrild. Hieronder een paar voorbeelden van wat u allemaal kunt krijgen bij Royalvis.
 
Royalvis heeft in 2014 besloten meer voor de bestaande en nieuwe klanten te beteken dan alleen vis. Daarom is in hetzelfde jaar een nieuwe vesting geopend tegenover de huidige locatie. Op deze niuwe locatie is het consept van Royalvis verder onwikkeld en uitgebreid. Zo wordt er nu ook de wereldberoemde couscous geserveerd. Tajins en vleesmixgrills zijn eveneens van de partij. Zo proberen we voor ieder wat wils aan te bieden. Wees daarom welkom in ons nieuwe Restaurant. Geopend dagelijks van 12:00 uur tot 22:00 uur. waarvan vanaf maart op maandag alleen open voor vrouwen. later hier meer over. 

Royalvis hanteert een geheel nieuw concept voor de Nederlandse begrippen. U kunt geheel naar eigen keus een warme visschotel samenstellen en u bent ook nog vrij om uw budget te bepalen. U kunt wel tot 15 soorten vis en filets op uw schotel laten bakken. Wij streven ernaar het assortiment steeds te vernieuwen en of uit te breiden. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat is te proeven. In onze restaurant kunt u op uw gemak van onze schotels en lekkernijen genieten. Zo kunt u elke dag van onze vers gemaakt en rijkelijk gevulde vissoep genieten en dat voor maar € 2,50 per persoon. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om de soep en andere lekkernijen mee te nemen om er thuis van te genieten of iemand mee te verrassen. U bent van harte welkom bij Royalvis, ook om alleen te kijken.