Royal Catering

Wilt u uzelf of uw gasten verwennen met een avondje uit in eigen huis of gaat u op bezoek en wilt u iemand verassen met een overheerlijke visschotel, dan bent u bij Royalvis goed terecht.
Heeft u een Verjaardag, verloving, geboortefeest, receptie en of trouwerij en u wilt zorgeloos iets lekkers aan uw gasten serveren, dan zijn wij er om uw zorgen uit handen te nemen. Uw wensen zullen dan onze zorg zijn. Wij raden u wel aan grotere cateringen minimaal 2 weken vooraf  te reserveren. U kunt bij Royalvis & Traiteur, zowel warme als koude schotels bestellen. Tevens verzorgen wij feestelijke salades, vispestilla en soep. Royale vissen uit de oven zijn eveneens mogelijk. Meer informatie over de diverse cateringen kunt u hieronder vinden. 

Royalvis biedt diverse cateringsalades aan. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. Groot, klein met veel vis of juist geen vis, wij zijn hier erg flexibel in.

Wat de mixschotels betreft heeft u als klant de menukaart in handen. U kunt uw schotel geheel naar eigen smaak samenstellen. 

Royalvis biedt diverse ovenschotels aan. U kunt hierbij denken aan een Doraderose uit de oven met overheerlijke zeevruchten geserveerd, maar ook een Dorade Royal en een victoriabaars behoren tot de mogelijkheden.

De soep van Royalvis is een Royale vissoep dat overheerlijk gevuld is met allerlei soorten filets wat de smaken in de mond doen exploderen.